Voor ’t Labo trots op samenwerking met Rode Kruis-Vlaanderen

vlnr: Dhr .Dominiek Vanaudenaerde – Mr. Pabst – Dr Coene – Dhr. Wilfried Vantyghem – Carmen Van Waeyenberghe – Michiel De Souter

Eind 2014 voerde Rode Kruis-Vlaanderen een marktstudie uit voor de vervanging van 15 bloedbankcentrifuges. Voor ’t Labo stelde in samenwerking met Hettich de Roto Silenta 630 RS voor en haalde na een grondige vergelijkings- en testperiode het order binnen.

In april 2015 werden 8 centrifuges in dienst genomen in de gloednieuwe campus te Mechelen waar dagelijks 750 tot 800 zakjes bloed verwerkt worden. In juni was Gent aan de beurt: in het vernieuwde productiecentrum, dat elke dag 550-600 zakken verwerkt,  werden de bestaande bloedbankcentrifuges vervangen door de Hettich Roto Silenta 630 RS.

Dr. José Coene, Medisch Diensthoofd Productie en Logistiek (Dienst voor het Bloed): “De vlotte en deskundige ondersteuning gedurende het hele selectieproces – vanaf de initiële voorstelling van de machine tot en met de laatste validatieruns – door zowel de fabrikant Hettich als door Voor ’t Labo – heeft zeker ook bijgedragen tot onze keuze.”

En daar is Carmen Van Waeyenberghe, zaakvoerder Voor ’t Labo blij mee: “Zowel op vlak van producten als dienstverlening streven we naar perfectie. We gaan dus enkel in zee met producenten en leveranciers waar we 100% vertrouwen in hebben. Dat we kunnen samenwerken met Rode Kruis-Vlaanderen is voor ons dan ook het teken dat onze ervaring, expertise en klantgerichte manier van werken vruchten afwerpt.